پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 14, 2024
پرستاره

حوزه/ تهیه‌کننده سینمای مستند گفت: فیلم دینی زمانی می‌تواند جریان سازی داشته باشد که با قلب و روح مخاطب پیوند خورد. برای رسیدن به این خواسته بهترین مسیر پرداختن به موضوعات انسانی و اخلاقی است زیرا همه انسان‌ها به دغدغه‌های انسان دوستانه اهمیت می‌دهند و همچنین نسبت به آن دغدغه خاطر دارند.

افسانه حیدری، تهیه‌کننده فیلم مستند در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، با بیان اینکه فیلم دینی باید قلب و روح مخاطب را تحت تأثیر قرار دهد، گفت: فیلم دینی زمانی می‌تواند جریان سازی داشته باشد که با قلب و روح مخاطب پیوند خورد. برای رسیدن به این خواسته بهترین مسیر پرداختن به موضوعات انسانی و اخلاقی است، زیرا همه انسان‌ها به دغدغه‌های انسان دوستانه اهمیت می‌دهند و همچنین نسبت به آن دغدغه خاطر دارند.

وی افزود: چندی پیش مستندی با عنوان «راه پرستاره» کار کردم که در جشنواره‌های مختلف خارجی جوایز متعددی کسب کرده است. این فیلم را احمد سیدکشمیری کارگردانی کرده و در آن به موضوع دختران نابینا و دونده پرداخته می‌شود. من به عینه دیدم که در حین تماشای این فیلم چگونه مخاطبان اشک می‌ریختند و تحت تاثیر قرار می‌گرفتند. این امر به شخصه برای من بهترین دستاورد ممکن است.

این سینماگر تصریح کرد: پرداختن به معلولان به نظرم بهترین شکل از کار دینی است، چون بسیاری از نیازهای این قشر از جامعه چندان که باید جدی گرفته نمی‌شود، در حالی‌که بسیاری از این عزیزان برای کشورمان افتخارآفرینی کردند. برای مثال در افتخار آفرینی کردند. برای مثال در پارالمپیک بارها شاهد بوده‌ایم که معلولان مدال‌های مختلف کسب کرده و نام ایران را در دنیا طنین انداز شدند. تصویرگری از این افتخارات جدا از اینکه یک کار ملی محسوب می‌شود شکل زیبایی از پرداخت دینی در سینما است.

وی با بیان اینکه پرداختن به معلولان به نوعی تامین کننده نیازهای آنها نیز است، گفت: عزیزان معلول در بسیاری از موارد با کمبودهای مختلف برای فعالیت‌های فرهنگی و هنری روبرو هستند. باید این نداشته‌ها به گوش مدیران و مسئولان برسد. بهترین مسیر برای رسیدن به این خواسته نیست فیلمسازی است البته فیلمسازی در این رابطه باید با عشق همراه بوده و از کیفیت بالایی نیز بهره برده باشد چون کار ضعیف پیرامون معلولان بازخورد منفی به همراه خواهد داشت.

حیدری در پایان تأکید کرد: مراکز دولتی برای پرداختن به موضوعات دینی و انقلابی صرفاً به حمایت از آثاری که به صورت مستقیم به این موضوعات می‌پردازند، اکتفا نکنند بلکه باید به کارهایی که در آن دغدغه جامعه وجود دارد هم نظر کند. مرکز گسترش و تجربی با حمایت از فیلم «راه پرستاره» توانست علاوه بر کسب جوایز مختلف خارجی، گوشه‌ای از آلام و نیازهای معلولان را مورد توجه قرار دهد. آیا از این شکل فیلم‌سازی نمی‌توان به عنوان گونه‌ای زیبا از تولیدات دینی نام برد؟ جواب به این پرسش مسیر را برای تولیدات فاخر دینی در سینما باز خواهد کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha